Over – Nederlands

Over mij

Mijn naam is Karlijn, ik ben 28 jaar oud en woon in Nijmegen samen met mijn man. Sinds een jaar of vijf werk ik fulltime als Senior Consultant bij een Big 4 consulting bedrijf. Mijn focus ligt op management, ICT en procesverbetering in de zorg, en dan met name in ziekenhuizen.

Over deze blog

Met slechts 26 vakantiedagen per jaar, is het altijd een uitdaging om alle bestemmingen op mijn wensenlijst te bezoeken. Daarom probeer ik handige reisschema’s te bedenken, die het mogelijk maken om veel te zien en doen in een korte periode. Deze reisschema’s zal ik delen op deze blog.

Verder kun je de volgende dingen verwachten:

  • te lezen over diverse bestemming, zowel ver weg als dichtbij. Ik vind Azië gaaf, maar ben net zo tevreden op een camping in Frankrijk of tijdens een stedentrip in Europa.
  • een selectie van mijn foto’s te zien. Ik ben gek op fotograferen (met een systeemcamera), hopelijk is dat te zien!
  • te lezen over reizen op een budget. In de afgelopen jaren hebben we veel tripjes gemaakt met een klein budget. Ik zal vertellen hoe. Als je meer van luxe houdt, hoop ik dat je mijn tips over plekken die het extra geld waard zijn kunt waarderen!
  • insider tips te krijgen. Ik zal proberen je goede en niet te afgezaagde tips te geven voor barretjes, restaurantjes, bezienswaardigheden en accommodaties.
—-

Tussen mijn blogposts in deel ik regelmatig foto’s via Instagram (@26daystotravel).

—-

Voor reisadvies op maat en samenwerkingen, kun je me mailen via 26daystotravel@gmail.com.

Advertentie